Electric Bandana Band

 
 
 

Electric bandana band sitter i en trång och varm replokal på första långgatan, deras pannor alldeles blanka eftersom det är såpass fuktigt i lokalen, men ändå lyckas bandet prestera när vi kommer in för att ta bilder på gruppen när de kör sin funk och -soul inspirerande musik. 

 

Gruppens medlemmar säger sedan efter de har kört sin låt, att grundidéen var att de ville sprida glädje på Göteborgs gator och att ”skapa en positiv känsla för den som lyssnar”. Men de säger också att det är svårt att veta vad någon annan ska få för känsla för ens musik, men att de utgår från att de spelar musik som ger dem själva en positiv känsla. 

 

När jag frågar om de tror att de kommer finnas någon svår utmaning säger de att vädret kan ju ställa till en del  och att det blir svårt när ”alla ska få sina viljor igenom” men att något bråk eller tjafs inte uppkommit än, och att de trivs som grupp väldigt bra. 

 

I slutändan handlar det för Electric Bandana Band att ”bara lira musik tillsammans” och att ”visa vad vi har övat på - för vi är jävligt stolta”.

 

Electric Bandana Band kommer ha en förhandsspelning på båten Renström vid Frihamnspiren onsdag 24/6 klockan 17-19 under Volvo Ocean Race och spelar sedan under vardagar från 29/6 - 10/7

 

Skribent: Olivia Järvholm
Fotograf: Cindy LeKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild