Interaktiva gruppen

 

Den interaktiva gruppen som består av Maral, Burak, Muna, Saskia, Daniel och Rashad säger det att de inte ville skapa något som människor står och stirrar på - de ville att människorna själva ska få vara med och skapa. Det kommer vara allt från parkourshow till parkourverkstad - från att måla till att göra ”henna”-tatueringar.

 

Maral säger att ”det kommer bli rätt stort om många väljer att vara med” men att det också är utmaningen - att det ska komma mycket människor till deras workshops. Men eftersom detta är något såpass roligt och att det kommer dra otroligt mycket folk, då man faktiskt får vara med i skapandet och inte bara stå still och kolla på - Maral säger också att det ska bli otroligt intressant att se hur resultatet kommer bli. 

 

Ett av deras projekt är att människorna själva får vara med och forma ett bildcollage och får ta kort på inprincip vad som helst med få vaga instruktioner, grundtanken är att folk ska våga skapa tillsammans och att sedan visa upp skapandet i form av en utställning. Man kan helt enkelt #fotoksj15 för att delta i bildcollaget eller maila kultursj15@gmail.com med sin bild. 

 

Den interaktiva gruppen kommer ha en workshop i förtid under Volvo Ocean Race den 24/6 klockan 11:00 - 17:00, men kommer därefter synas under vardagar i Bältesspännarparken från 29/6 - 10/7

 

Skribent: Olivia Järvholm

Fotograf: Cindy LeKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild