Volvo Ocean Race

TEXT: Olivia Järvholm FOTO: Cindy Le

Idag repar grupperna för fullt och nu kan man se nästan hela föreställningar repas i olika lokaler, dansgrupper har stått utanför frilagret med regnet i luften - dansande till rullande spegel. Gapflabb hörs genom väggarna och jag vet inte hur många gånger vi har hört samma låt spelats eller samma rörelse dansat för att föreställningarna ska bli så bra som möjligt inför de kommande veckorna. 

 

Dessutom var vi och besökte den interaktiva gruppen under Volvo Ocean Race - parkour workshop var i full gång och många fick lära sig parkour från kultursommarjobbarna, dessutom var det många barn som ville ha kroppsmålningar av den interaktiva gruppen. Något som var oerhört förfrågat var att bli sminkad så att man fick armen pryd av ett köttsår - lyckad workshop i förtid för gruppen när de gick hem i den kalla blåsten. 

 

Electric Bandana Band körde även sin förhandsspelning under Volvo Ocean Race, det kämpade mot uppkommande problem som blåst och för hög annan musik under deras spelning. Trots hinder gick det otroligt bra för bandet och publiken uppskattade det nya sättet att spela på båten Renström. 

 

Imorgon väntas den sista repdagen innan genrepet drar igång på fredag inför alla andra grupper, de flesta verkar vara en blandning av nervösa och exalterade - minst sagt förväntansfulla om hur resultatet ska bli. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild